Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

55000
Foreign Followers
60
Certified Teachers
2240
Students Enrolled
215
Complete Courses

“Cras tristique turpis justo, eu consequat sem adipiscing ut. Donec posuere bibendum metus.”

Tony Nguyen, Co-Founder

Ποιοί Είμαστε

Οι προκλήσεις του μέλλοντος αποτελούν τον βασικό άξονα γύρω από τον οποίο εντοπίζονται νέοι τίτλοι επιμορφωτικών προγραμμάτων με στόχο την διάδοση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απαιτεί η μετάβαση στην βιώσιμη διαχείριση. Τα προγράμματα σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης της RegenEDU καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατευθύνσεων και επαγγελματικών τομέων, όπως η παραγωγή τροφής, η μεταποίησή της και των υπηρεσιών φιλοξενίας.

Η εκπαιδευτική διαδικασία στα προγράμματα RegenEDU υλοποιείται εξ’ αποστάσεως μέσω φιλικής προς το χρήστη εκπαιδευτικής πλατφόρμας που αξιοποιεί και ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες.

Η επιτυχής ολοκλήρωση ενός προγράμματος RegenEDU οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.


Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν Επιχειρήσεις, Επιχειρηματίες, Εργαζόμενοι με σχετική εργασιακή εμπειρία ή μη, αναλόγως των απαιτήσεων κάθε προγράμματος. Στον οδηγό σπουδών κάθε Προγράμματος καθορίζονται οι προϋποθέσεις συμμετοχής ειδικά για κάθε
Πρόγραμμα της RegenEDU.


Προκειμένου να ενημερωθείτε για το σύνολο των διαθέσιμων προγραμμάτων που διατίθενται από την RegenEDU μπορείτε να επισκεφτείτε την σχετική σελίδα στον ιστότοπό μας πατώντας εδώ